Wie zijn wij

Aangezien jullie ons binnenkort allemaal gaan zien in de Limburghal in Genk, vinden we het wel eens tijd om onszelf voor te stellen.

In 2016 vond onze eerste editie plaats in de sporthal van Bilzen. Ken, Walter en Kris hadden het topidee om samen een gezellige bordspellenbeurs te organiseren. Met een 8-tal standhouders en ondanks een stroomuitval is dit goed verlopen en vroeg het naar meer.

De editie van 2017 werd letterlijk en figuurlijk groter aangepakt. Zo vervoegde Tom, na het demonstreren in het 1ste jaar, de organisatie. En we verhuisden naar de Limburghal waar we een halve hal vulden met standhouders en spellenliefhebbers.

In 2018 gingen we weer iets groter en palmden we de hal voor 3/4 in met spelplezier. Ook Joris vervoegde zich dat jaar tot onze VZW. De blije gezichten en massale opkomst zorgden er dan ook voor dat we in 2019 de hele hal konden vullen.

Daarna was het tijd om onze vijfde feesteditie tot wel 2x uit te stellen omwille van Corona. Om helemaal in de feeststemming te komen voor onze vijfde editie is er vorig jaar wat vrouwelijk geweld ons komen versterken, namelijk Liesbeth en Marieke.

In 2022 moesten we jammer genoeg afscheid nemen van Joris, maar we vonden al snel terug een vervangster, namelijk Katja!

Katja
tweedehands
Ken
standhouders
Kris
voorzitter
Liesbeth
vrijwilligers
Marieke
social media
Tom
penningmeester
Walter
sponsors
Meeple
onze beste vriend