Wie zijn wij

Voordat we elkaar allemaal ontmoeten in de Limburghal, willen we graag ons verhaal met jullie delen.

In 2016 begon het allemaal in de sporthal van Bilzen, waar Ken, Walter en Kris het briljante idee hadden om samen een gezellige bordspellenbeurs te organiseren. Met een handvol standhouders en ondanks een kleine stroomonderbreking was het een succesvolle start die naar meer smaakte.

Het jaar daarop, in 2017, pakten we groter uit. Tom voegde zich na zijn demonstratie in het eerste jaar bij de organisatie en we verhuisden naar de Limburghal, waar we een halve hal vulden met standhouders en spellenliefhebbers.

In 2018 zetten we onze groei voort en vulden we driekwart van de hal met spelplezier. Ook Joris voegde zich dat jaar bij onze VZW, en de blije gezichten en massale opkomst motiveerden ons om in 2019 de hele hal te vullen.

Onze vijfde jubileumeditie werd twee keer uitgesteld vanwege COVID-19, maar in 2022 was het eindelijk zover. Om ons jubileum extra speciaal te maken, verwelkomden we Liesbeth en Marieke in ons team, waardoor er wat vrouwelijke kracht aan boord kwam.

Helaas namen we in 2023 afscheid van Joris, maar gelukkig vonden we snel een vervanger in Katja.

En nu, in 2024, verwelkomen we Tomas in ons bestuur. Hij zal de marketing onder zijn hoede nemen terwijl Marieke afscheid neemt van haar rol.

Samen vormen we een gepassioneerd team dat er klaar voor is om jullie de beste bordspellenbeurservaring te bezorgen. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen in de Limburghal!

Katja
tweedehands
Ken
standhouders
Kris
voorzitter
Liesbeth
vrijwilligers
Tomas
social media
Tom
penningmeester
Walter
sponsors
Meeple
onze beste vriend