Spring binnen

Voorverkoop Editie 2022

Wil je graag een dagje langskomen op het Spellenfestival op zondag 02 okt. 2022, dan raden we je aan om de tickets in voorverkoop te nemen daar ze goedkoper zijn dan aan de kassa! Daarnaast bespaart het je ook tijd wanneer je naar de zaal komt. We voorzien namelijk een aparte inkomrij voor zij die al reeds een ticket via voorverkoop aangekocht hebben!

Via deze weg kan je eenvoudig tickets aanvragen. Het berekent automatisch de goedkoopste combinatie. Al wat je moet doen is aangeven met hoeveel personen je wil komen. Kinderen onder de 6 jaar moet je niet meerekenen, zij mogen gratis binnen op het Spellenfestival!

Na het voltooien van de stappen krijg je betalingsinstructies voor het voltooien en verkrijgen van de tickets. We werken met een gewone overschrijving, dus vanzodra je de betaling zelf hebt uitgevoerd zal het normaal ongeveer een 3 tal werkdagen duren om deze te verwerken. Eens de betaling ontvangen is op onze rekening sturen we je direct de tickets op. Let op dat de email mogelijks in je SPAM folder kan terecht komen!