Vrijwilligers

Wil jij graag deel uit maken van een topteam? Heb jij zin om je helemaal onder te dompelen in het Spellenspektakel en dit van begin tot einde mee te beleven? Wil jij een lach toveren op kindjes hun gezicht? Er voor zorgen dat onze bezoekers een topdagje beleven? Jouw enthousiasme over bordspellen delen? Word dan één van onze vrijwilligers!

We zoeken hulp bij zowel het op- als afbouwen en uiteraard voor de dag zelf. Je kan de hele dag of een halve dag komen meehelpen.

Wat krijg je als dank?

Opbouw

Op donderdag 28 september en vrijdag 29 september (tussen 9u en 17u) zijn wij volop bezig met de opbouw van het Spellenfestival.

Om alle tafels en stoelen te plaatsen, onze horeca plek in te richten en alles op te bouwen voor onze tweedehands stand zijn er veel helpende handen nodig.

Heb jij op een van deze dagen enkele uurtjes vrij om te komen helpen? Laat het hieronder weten!

Ik kom helpen!

Demonstrateurs

Op zondag 22 september komen er meer dan 2000 mensen langs om allerlei spellen te komen ontdekken.

Wij zijn op zoek naar tal van demonstrateurs die deze leuke spellen willen uitleggen aan onze bezoekers.

Ben jij een krak in het lezen van spelregels en kan je ze op een eenvoudige manier verwoorden, dan ben jij de geschikte kandidaat.

Ik kom helpen!

Kassa & Tweedehands

Ben je niet zo een fan van spellen uitleggen, maar wil je graag toch deel uitmaken van ons vrijwilligers team? Dan kan je ons altijd komen helpen aan de inkom of aan onze tweedehands stand.

Vele handen maken het werk lichter en samen kunnen we er weer een schitterende editie van maken!

Ik kom helpen!